Πέμπτη, 26 Σεπτεμβρίου 2013 08:16

Εργομετρικά τεστ στον Παμμηλιακό.

Την πιο εντατική και ολοκληρωμένη προετοιμασία της ιστορίας της πραγματοποιεί φέτος η ποδοσφαιρική ομάδα του Παμμηλιακού.

Μετά την πρόσληψη του γυμναστή Δημήτρη Πουλάκη δίπλα στον κόουτς Ζαχαρία Γκούτζα η Μηλέικη ομάδα προχώρησε και σε συνεργασία με τον κορυφαίο σε θέματα εκγύμνασης και μυϊκής κόπωσης Πέτρος Μποτώνης.

Τα αποτελέσματα ήταν πέραν του δέοντος θετικά για τα δεδομένα ερασιτεχνικής ομάδας και σε δηλώσεις του στα «Μηλέικα Νέα» ο κ. Μποτώνης τόνισε πως αρκετοί ποδοσφαιριστές βρίσκονται σε επίπεδα ανώτερων κατηγοριών!

«Όταν μπαίνεις στη διαδικασία συγκεκριμένων ελέγχων αυτόματα σημαίνει ότι θα υπάρξει και επανέλεγχος ώστε να δούμε τα επίπεδα βελτίωσης. Αυτό προσδιορίζεται να γίνει σε διάστημα 8-10 εβδομάδων. Κάποιοι ποδοσφαιριστές του Παμμηλιακού πραγματικά με εντυπωσίασαν»  

Στο ίδιο μύκος κύμματος κινήθηκε στις δηλώσεις του στα «Μηλέικα Νέα» και ο πρόεδρος του συλλόγου Μιχάλης Βαμβακάρης τονίζοντας: «Προσπαθούμε να πάρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα από το υλικό που έχουμε και ξέρουμε ότι έχει τις δυνατότητες και τη θέληση για να το πετύχουμε μαζί. Για να πάρεις αποτέλεσμα πρέπει να δώσεις φροντίδα»

Οι εργομετρικοί έλεγχοι περιελάμβαναν:

-τεστ αξιολόγησης γενικής & ειδικής αντοχής

-τεστ ταχύτητας

-τεστ δύναμης

-τεστ απόδοσης σε επαναλαμβανόμενες έντονες προσπάθειες

-λιπομέτρηση

 


Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Τάσος Βενιζέλος

Kαθημερινή ενημέρωση με ειδήσεις από τη Μήλο

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares